چه سنی برای درمان اوتیسم مناسب است؟-راهبرد معاصر
میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

چه سنی برای درمان اوتیسم مناسب است؟

سرپرست سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه ۲ سالگی بهترین سن برای مداخله درمان و مراقبت از بیماران اوتیسم است گفت: سن مداخله هم اکنون در ایران ۶ سالگی است که باید با همکاری وزارتخانه‌های بهداشت، آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی به ۲ سالگی برسد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 03
کد خبر: ۲۶۲۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدجواد حسینی، سرپرست سازمان بهزیستی کشور در دیدار با مدیرعامل انجمن اوتیسم بر لزوم شیوع شناسی و شناسایی به هنگام بیماران اوتیسم تاکید کرد.

وی با بیان اینکه شیوع جهانی اوتیسم را یک در ۱۰۰ نفر اعلام کرده‌اند گفت: متاسفانه هم اکنون شناسایی ما در کشور بین یک تا دو دهم درصد است.

سرپرست سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: این مشکل شناسایی باید با همکاری مشترک وزارتخانه‌های رفاه، بهداشت و آموزش و پرورش حل شود و با هم افزایی سن شناسایی را کاهش دهیم.

وی سن ایده آل برای مداخله به هنگام برای درمان اوتیسم را ۲ سالگی عنوان کرد و افزود: امروز در کشور به علت شناسایی دیرهنگام مداخله ما در سن ۶ سالگی آغاز می‌شود. اگر در ۲ سالگی مداخله بهنگام داشته باشیم بیماران راحت‌تر وارد زندگی عادی می‌شوند.

حسینی شناسایی و مداخله به هنگام را اولویت اصلی در مورد بیماران اوتیسم عنوان کرد و گفت: هم اکنون سازمان بهزیستی سیستم غربالگری آنلاین را راه‌اندازی کرده است که افراد بعد از شناسایی به ۱۱۶ مرکز خاص اوتیسم معرفی می‌شوند.

وی همچنین در مورد نحوه همکاری انجمن ملی اوتیسم با سازمان بهزیستی گفت: ما در همه حال کنار انجمن هستیم و پیشنهاد می‌کنید انجمن به عنوان یک الگو در هر استان با راه اندازی مراکز ورود کند.

سرپرست سازمان بهزیستی کشور در ادامه بر لزوم برگزاری کنگره بین المللی اوتیسم تاکید کرد و افزود: سالمندی و اوتیسم رو به رشد هستند -شیوع اوتیسم به علت افزایش شناسایی بالاست- و به همین علت نیاز به توجه دارند.

در ادامه این دیدار مدیرعامل انجمن ملی اوتیسم ضمن قدردانی از توجه حسینی به بیماران اوتیسم در سازمان آموزش و پرورش استثنایی و سازمان بهزیستی، به بیان دغدغه‌های بیماران اوتیسم پرداخت. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار